Qui som

La Fraternitat de Natzaret neix l’1 de novembre  de 1971 com una comunitat de germans consagrats a Déu en el celibat amb vida en comú, en el si de la Comunitat de Jesús, seguint l’espiritualitat de Natzaret, sota la inspiració del beat Carles de Foucauld i el P. Albert Peyriguère i el guiatge espiritual de sor Maria Montserrat Capsir i el pare Estanislau Maria Llopart..

Al novembre de 2011, als quaranta anys de la seva constitució, la Fraternitat de Natzaret inicia una nova etapa constituint-se en associació privada de fidels, autònoma de la Comunitat de Jesús, amb qui desitja mantenir els vincles fraternals que provenen del fet de compartir un mateix fundador, carisma, espiritualitat i història.

La Fraternitat de Natzaret ha estat erigida canònicament per decret de l’arquebisbe de Tarragona, Mns. Jaume Pujol Balcells, el 20 de desembre de 2011, i té la seu a la Parròquia de Sant Esteve de Vila-seca.

En continuïtat amb el que hem viscut fins ara, mantenim els lligams d’amistat i col·laboració amb les altres comunitats i associacions que segueixen l’espiritualitat del beat Carles de Foucauld, a la família espiritual del qual ens sentim units.

Desembre de 2011


Podeu contactar amb nosaltres mitjançant el següent formulari.

Deixa un comentari