Qui som

La Fraternitat de Natzaret neix l’1 de novembre  de 1971 com una comunitat de germans consagrats a Déu en el celibat amb vida en comú, en el si de la Comunitat de Jesús, seguint l’espiritualitat de Natzaret, sota la inspiració del beat Carles de Foucauld i el P. Albert Peyriguère i el guiatge espiritual de sor Maria Montserrat Capsir i el pare Estanislau Maria Llopart..

Al novembre de 2011, als quaranta anys de la seva constitució, la Fraternitat de Natzaret inicia una nova etapa constituint-se en associació privada de fidels, autònoma de la Comunitat de Jesús, amb qui desitja mantenir els vincles fraternals que provenen del fet de compartir un mateix fundador, carisma, espiritualitat i història.

La Fraternitat de Natzaret ha estat erigida canònicament per decret de l’arquebisbe de Tarragona, Mns. Jaume Pujol Balcells, el 20 de desembre de 2011, i té la seu a la Parròquia de Sant Esteve de Vila-seca.

En continuïtat amb el que hem viscut fins ara, mantenim els lligams d’amistat i col·laboració amb les altres comunitats i associacions que segueixen l’espiritualitat del beat Carles de Foucauld, a la família espiritual del qual ens sentim units.

Desembre de 2011


Podeu contactar amb nosaltres mitjançant el següent formulari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s