Celebració d’admissió a ordes de Josep M. Calderó

El dia 12 de juliol a les 8 de la tarda, a la Parròquia de Sant Esteve Protomàrtir de Vila-seca i dins de la celebració de l’eucaristia que va ser presidida pel Sr. Arquebisbe Mons. Jaume Pujol, Josep Maria Calderó, germà de la nostra fraternitat, va realitzar l’Admisió a Ordes Sagrats, senzilla celebració en la qual va manifestar públicament davant del Sr. Arquebisbe, el compromís de voler rebre els ministeris de servei en l’Església; l’arquebisbe en nom de l’Església el va acceptar. Aquest acte és previ al de l’ordenació diaconal que tindrà lloc el diumenge 28 de juliol a la parròquia de Santa Maria del Mar de Salou.

130712a

 

La celebració va ser concelabrada per Mn. Jordi Vila, rector de la Parròquia de Vila-seca i Mn. Santiago Soro, rector de la Parròquia Santa Maria de Salou, tots dos també germans de la Fraternitat. El Sr. Arquebisbe va ser assistit pels diaques Josep Manel Gonzàlez, Miquel Marimón i Javier Álvarez, que també van voler acompanyar especialment al Josep M. en aquesta celebració.

En el primer banc i durant la primera part de la celebració, Josep M. va estar acompanyat dels seus pares i dels germans de la Fraternitat. També van voler fer-se present i el van acompanyar, alguns familiars i amics, com també un bon de les comunitats parroquials de Vila-seca i Salou, les dues parròquies on Josep M. col·labora.

En l’acte litúrgic, la primera lectura va ser llegida pel Josep M. i després de la proclamació de l’Evangeli, el Sr Arquebisbe el va animar a continuar amb entusiasme i alegria el seu lliurament al Senyor, per dur a terme la nova evangelització, sabent que no és una tasca fàcil més encara en els moments que vivim de materialisme, comoditat, manca d’oració i sacrifici, enmig d’una societat en què la presència de Déu gairebé no té cabuda.

Després de les celebració eucarística, Mn. Jordi Vila com a rector de la Parròquia, va convidar tots els presents a participar d’un petit refrigeri als locals parroquials, moment de distensió i de compartir, on tothom va poder felicitar i expressar paraules d’afecte i ànim al Josep M., als seus pares per aquest regal que el Senyor els ha concedit, com també a les comunitats parroquials respectives.

Cliqeu aquí per veure full de la celebració.

A continuació trobareu un petit reportatge gràfic de l’esdeveniment.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

2 comments on “Celebració d’admissió a ordes de Josep M. Calderó

  1. Enhorabona Pepito. Que Déu beneeixi la teva generositat i el seu Amor t’acompanyi en aquesta nova etapa de la teva vida.
    Ana G

    • Gràcies Anna. Desitjo que tu també m’his poguis acompanyar en aquesta nova etapa. Per cert, per molts anys!, que avui és el teu sant. Una abraçada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s