Ordenació ministerial de Josep Maria Calderó

Després d’un temps de discerniment personal i comunitàri, en Josep M. Calderó, germà de la fraternitat, serà ordenat prevere per la diòcesi de Tarragona. Aquesta ha estat un decisió que s’ha anat coent des de fa un parell d’anys, moment de refundació de la nostra fraternitat al novembre de 2011 i la seva incardinació en la diòcesi tarragonina, amb l’acollida i l’encoratjament del Sr. Arquebisbe Mons. Jaume Pujol.

Una de les nostres finalitats com a germans consagrats a Déu que fem vida en comunitat fraterna en l’espiritualitat de Natzaret, és el servei a Déu, a l’Església i a tots els homes i dones, en un esperit universal en diversitat de dedicacions i vocacions. En aquest sentit en Josep M. s’afegirà a la tasca pastoral que com a preveres ja estan realitzant en Santi i en Jordi a les parròquies de Santa Maria de Salou i Sant Esteve de Vila-seca, participant a la vegada com a Fraternitat de Natzaret en la pastoral de conjunt de l’arxiprestat i de la diòcesi.

És per nosaltres, els germans de fraternitat, un goig poder compartir amb vosaltres aquests moments i que ens pugueu acompanyar,  presencialment o virtual, i sobre tot en la pregària. És per això que us convidem a acompanyar-nos en aquestes celebracions i en concret en la d’ordenació de diaca que tindrà lloc properament tal com s’indica en el targetó. La data d’ordenació presbiteral ja us l’anunciarem oportunament. Estarem contents de poder-vos saludar juntament amb la família i les comunitats parroquials de Vila-seca i Salou.

Us podeu descarregar el targetó en pdf.

One comment on “Ordenació ministerial de Josep Maria Calderó

  1. MOLTES FELICITATS!!!
    Que Déu us beneeixi. Comteu amb la meva pregària il·lusionada i amb la meva presencia a les cerimònies. Us envio una forta abraçada a aquesta estimada Comunitat. Javier Alvarez, diaca. LAUS DEO!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s