Institució de lector i acòlit de Josep Maria Calderó

130704a

El dijous 4 de juliol a la capella del Palau Arquebisbal en la celebració de l’eucaristia presidida pel Sr.Arquebisbe, Mons. Jaume Pujol, en Josep Maria Calderó, germà de la nostra fraternitat, va rebre els ministeris de lectorat i acolitat, el pas previ per a l’admissió al diaconat i posteriorment al presbiterat.

A la celebració hi van ser presents el vicari general de l’arxidiòcesi, Mn. Joaquim Fortuny; el rector del Seminari de Tarragona, Mn. Norbert Miracle; Mn. Jordi Vila i Mn. Santiago Soro, de la Fraternitat de Natzaret, altres germans i conegudes.

En Josep M. va rebre la benedicció del Sr. Arquebisbe així com també el llibre de les Sagrades Escriptures com a símbol de la paraula que ha d’anunciar (lectorat) i l’ofrena del pa i el vi com a servidor de la taula de l’Eucaristia que ha de ser (acolitat).

El divendres 12 de juliol, a les 8 del vespre, a la parròquia de Sant Esteve de Vila-seca, tindrà lloc la celebració d’admissió a ordes, i el diumenge 28 de juliol, a les 6 de la tarda, a l’església parroquial de Santa Maria de Salou serà ordenat diaca.

En el web de l’arquebisbat trobareu la crònica i fotos de la celebració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s